Peste 2.400 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) in ultimele doua zile, dintre care 1.318 au fost urgente de cod rosu si galben, a declarat, sâmbata, pentru News.ro, Alis Grasu, manager SABIF.

De joi seara, ora 22.00, de la instalarea codului portocaliu de ninsoare, pâna sâmbata dupa-amiaza, ora 16.00, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au fost inregistrate 2.429 de solicitari, 1.318 dintre acestea fiind urgente de cod rosu si galben, potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Astfel, dintre urgente, 67 de persoane au prezentat fracturi, entorse si luxatii, iar 15 persoane au solicitat ajutor pentru traumatisme produse prin cadere pe gheata. Un numar de 13 gravide au fost transportate la spitale.

De asemenea, 87 de persoane fara adapost au fost transportate la centrele primariei Capitalei sau ale primariilor de sector.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, pentru perioada 7 – 9 ianuarie, o avertizare cod galben de vreme geroasa la nivelul intregii tari, cu maxime intre -16 si -10 grade Celsius, si minime cuprinse intre -25 si -15 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here