Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Cântăreaţa Denisa Răducu va fi înmormântată astăzi, în satul natal, lângă Drăgăşani.

Reporterii Spynews.ro au aflat, în fapt, ce s-a petrecut în ultimele clipe de viață ale Denisei. Cu vedeta bolnavă grav, mama acesteia deja se obișnuise să doarmă iepurește și, la cel mai mic zgomot, așa cum face orice mamă când puiul ei e în pericol, alerga, într-un suflet la ea, să vadă ce își dorește.

De această dată însă, când a auzit-o icnind, probabil de durere, și a ajuns în camera ei, devenise… prea târziu… Pentru că, spre durerea infinită a mamei care, acum, trăiește cel mai cumplit coșmar al unui părinte, cel de a-și îngropa copilul pentru care și-ar fi dat și viața, deja Denisa plecase într-o lume fără dureri, fără boli, fără plânsete.

Mama ei, fără să realizeze pe deplin ce s-a întâmplat, continua să o strângă în brațe și să îi vorbească, ca atunci când încerca să îi liniștească durerile. Doar că, acum, nu mai simțea răsuflarea cladă a odorului ei. Iar acela a fost momentul în care a realizat că fiica ei, de doar 27 de ani, a trecut în rândul celor drepți, moment în care a început să urle de durere, alertându-i pe toți din casă… Prea tâziu oricum, Denisa se dusese, iar nimeni și nimic nu o mai putea aduce înapoi…

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here