Fosta gimnasta Simona Amanar este mama a trei copii si se declara o femeie implinita. Si-a dorit o familie numeroasa si, desi a fost dificil, a reusit.

Simona Amanar a dezvaluit in cadrul unui interviu la un post de televiziune ca si-a dorit foarte mult sa aiba copii si ca nu i-a fost usor.
„Am un baiat mare de 15 ani care e ajutorul casei. stefania are 4 ani si jumatate, iar cel mai mic are aproape 7 luni. (…) Noi ne-am dorit ca al doilea sa vina mult mai repede, dar nu stiu ce s-a intamplat. Am incercat si un tratament pentru ca ne doream foarte mult si un al doilea copil… Dorinta ni s-a indeplinit si pot sa spun ca suntem o familie frumoasa, fericita, cu trei copii minunati”, a declarat Simona Amanar.

„Din punct de vedere medical nu mai am voie sa fac copii, ne oprim aici. Important e sa fiu sanatoasa pentru ca si la a treia sarcina am riscat. Am nascut toti copiii prin cezariana. (…) La ultimul copil, am tinut sarcina ascunsa pentru ca am avut mici probleme, doctorul a spus ca putea sa fie sarcina extrauterina”, a mai spus sportiva.Fosta gimnasta s-a refacut rapid dupa cele trei nasteri: „Nu mi-a fost foarte greu, dar nici usor sa revin la forma initiala, dar cei trei copii ma tin in forma (…) Mananc orice, nu tin o dieta speciala. Fac miscare, mai ales datorita faptului ca am fost sportiva”.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here