Maurice Thibeault şi-a părăsit iubita fără nici o explicaţie, la cinci zile după ce a aflat că a câştigat la loto.

Maurice Thibeault şi-a dat seama că are biletul câştigător la loto şi pentru că nu a vrut să împartă premiul cu jumătatea lui şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut. Cei doi jucau des la loto, iar femeia povesteşte că uneori cumpăra ea biletele, alteori el.

„Cumpăram bilete la loterie împreună, aproape mereu. Uneori îi dădeam bani pentru a cumpăra bilete când mergea să-și ia țigări. Am stabilit că dacă vom avea un bilet câştigător banii vor fi ai noştri”, a povestit Denise Robertson din Ontario, potrivit Mirror.

Femeia a auzit la radio că marele premiu în valoare de 12,2 milioane de dolari s-a câştigat şi că ar fi vorba de doi norocoşi, unul fiind chiar de la ea din oraş. Imediat, Denise şi-a sunat iubitul şi l-a întrebat dacă a verificat lozul. După ce şi-a dat seama că are numerele câştigătoare şi va primi 6,1 milioane de dolari, bărbatul a plecat de acasă.

Denise l-a chemat în instanță pentru a-și cere partea din premiu. Bărbatul se apără şi spune că voia de mai mult timp să se despartă de ea. Acum, cei doi au un proces pe rol.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here