Mama românului rănit în atacul din Las Vegas, Luca Iclodean, spune că fiul său a trecut prin momente dificile după operaţie şi că va mai dura până va putea respira singur. Femeia scrie că fiul său a trecut prin câteva momente dificile după operaţie, dar le-a depăşit.

„Încercarea de a-l deconecta de la aparatele care îl ajută să respire nu a fost tocmai promiţătoare şi va trebui să rămână conectat până mâine”, spune mama tânărului. Ea mai povesteşte că fiul său a început să plângă şi a putut forma o inimă cu mâinile atunci când i-a arătat postările. „Sprijinul şi rugăciunile voastre înseamnă enorm pentur mine şi pentru el. Vă mulţumesc foarte mult”, încheie femeia.

Mama tânărului în vârstă de aproape 24 de ani, rănit în atac, a postat de luni un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi ruga pe oameni să se roage pentru fiul său, Luca. „Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu care a fost împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar în aceste momente se află într-o stare critică în sala de operaţii şi ar aprecia toate rugăciunile voastre”, era mesajul femeii, însoţit de o fotografie cu fiul său pe patul de spital, intubat, informează news.ro.

Tatăl tânărului a explicat ulterior că un glonţ i-a intrat acestuia în plămânul stâng, dar a coborât şi i-a afectat apoi şi plămânul drept. Potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tânărului lucrează în acelaşi hotel în care a fost cazat şi autorul atacului, Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani.

Ulterior, MAE a confirmat că printre persoanele rănite în urma atacului armat din Las Vegas a fost identificat şi un român, care a fost transportat şi internat la un spital din regiune. Potrivit MAE, Consulatul General al României la Los Angeles este în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară.
Luca Iclodean

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here