Disney Channel va introduce, în premieră, o poveste gay într-unul dintre serialele sale, scrie The Hollywood Reporter.

Premiera va avea loc în al doilea sezon al serialului Andi Mack, care va fi difuzat începând de vineri. Un adolescent – unul dintre personajele principale ale serialului – începe să realizeze că are sentimente faţă de un alt băiat, coleg de clasă.

Serialul, creat de Torri Minsky, o are în centru pe Andi, o fată în vârstă de 13 ani, jucată de Peyton Elizabeth Lee, şi prezintă interacţiunile ei cu familia şi prietenii cei mai buni, Cyrus (Joshua Rush) şi Buffy (Sofia Wylie). În episodul de vineri, ea va încerca să îşi lămurească sentimentele pe care le are pentru Jonah, unul dintre colegii ei. În acelaşi timp, Cyrus, care are tot 13 ani, realizează că are sentimente pentru Jonah şi se confesează lui Buffy. Scena şi reacţia lui Buffy au rolul de a servi ca exemplu pozitiv atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Acesta va fi punctul de pornire pentru Cyrus în descoperirea proprie şi autoacceptarea ca persoană gay.

Disney Channel a mai prezentat personaje gay, dar ele au apărut într-un singur episod în seriale ca Good Luck Charlie şi animaţia Doc McStuffins.

Cu o medie de vârstă a telespectatorilor de 10 ani, Andi Mack este cel mai urmărit serial în rândul fetelor şi printre cele mai urmărite, de la lansare, între copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here