Un nou dosar şocant pe masa procurorilor. Un playboy de Capitală a fost plasat sub arest la domiciliu după ce a sechestrat şi torturat o tânără în propria vilă. femeia a venit din Galaţi să se întâlnească cu el, după ce s-au cunoscut pe internet.

Un iranian în vârstă de 26 de ani este acuzat că şi-a sechestrat şi torturat zile în şir iubita care voia să-l părăsească.

Acum o lună, Aslan Sadeghi a cunoscut pe o reţea de socializare o fată de 23 de ani. Cum tânăra trăia în străinătate, Aslan a convins-o să vină în România. Fără să stea pe gânduri şi vrăjită de tânărul iranian, fata a plecat din Franţa, unde lucrează şi a venit în România la Bucureşti. O săptămână a durat povestea de dragoste.

La începutul săptămânii trecute însă, cei doi s-ar fi certat spun poliţiştii, pe motiv că fata ar fi vrut să plece acasă la părinţi săi din Galaţi. Aslan nu ar fi lăsat-o şi, mai mult, susţin anchetatorii, i-ar fi luat şi cei 6.000 de euro din geantă ,dar şi telefonul mobil.

Individul ar fi ţinut-o legată şi ar torturat-o zile în şir pe tânăra din Galti, susţin poliţiştii. Totul ca să o oblige să stea cu el.

După 4 zile fata ar fi devenit cooperantă, iar el ar fi eliberat-o. Potrivit stirileprotv.ro, când s-a văzut dezlegată, tânăra a luat un telefon pe care îl ţinea ascuns în bagaj şi şi-a sunat cea mai bună prietenă. Aceasta a alertat imediat poliţiştii.

Aslan Sadeghi este prezentat de presă tabloida ca un tânăr de bani gata, dornic de distracţie, cu părinţi înstăriţi.

Iranianul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile şi este acuzat de lipsire de libertate loviri şi alte violențe.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here