Familia Denisei Răducu face astăzi parastasul artistei, la 40 de zile de la moartea cântăreţei. Dorinţa ei cea mai mare, ca averea pe care a strâns-o să ajungă la sora ei nu a fost îndeplinită, iar părinţii încă nu-şi revin după nenorocirea care i-a lovit.

De parastasul de 40 de zile al Denisei s-au ocupat chiar mama şi tatăl cântăreţei. A fost o zi extrem de dureroasă pentru părinţi, mai ales că aceştia nu au reuşit să depăşească şocul provocat de moartea fiicei lor. Tatăl artistei nu reuşeşte nici acum să se deplaseze sau să vorbească bine, potrivit corespondentului România TV. Nici mama Denisei nu se simte prea bine. Rudele spun că femeia a ajuns în ultimele săptămâni de mai multe ori la spital.

Cea mai mare dorinţă a Denisei Răducu a fost ca toţi banii pe care i-a strâns în ultimii ani să ajungă la sora ei, artista şi sora acesteia fiind foarte apropiate. Acest lucru însă nu s-a întâmplat. Averea lăsată de artistă a fost împărţită în două: jumătate a ajuns la sora ei, iar cealaltă jumătate a ajuns la mama şi tatăl Denisei.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here