O adolescenta de 14 ani, din Capitala, este cautata cu disperare. Camere de supraveghere au surprins-o pe Laura cand pleca de acasa, imbracata lejer, spre un magazin de cartier. De aproape trei zile, mama si bunica nu mai stiu nimic despre ea. Telefonul este inchis, iar familia crede ca a fost rapita.

Era vineri dupa-amiaza, cand imaginile de pe o camera de supraveghere o surprind pe Laura pe o strada din spatele blocului in care locuieste, in Sectorul 2 al capitalei. Era singura si nimic din comportamentul ei nu parea suspect. I-a spus bunicii ca merge la farmacie si ca va trece si pe la un supermarket. Avea la ea doar 20 de lei si telefonul mobil, potrivit observator.tv.

Laura-Mariana Dafina are 14 ani. Mama e disperata si are un scenariu de groaza. Familia nu stie sa fie implicata intr-o relatie amoroasa. Atitudinea fetei nu era schimbata in ultima vreme, Acum, telefonul ei este inchis. insa, ieri, mama spune ca i-a fost livrat mesajul pe care i l-a trimis. O ruga sa primeasca un semn de la ea.

Cand a plecat de acasa, Laura era imbracata in blugi negri si intr-un maiou crem cu paiete. Nu parea pregatita pentru un drum lung. Era incaltata cu papuci de plaja.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here