Controversatul milionar brasovean, Ioan Neculaie, risca 5 ani de inchisoare dupa ce, la inceputul acestui an a tras cu pusca in curtea vilei sale.

Ioan Neculaie a fost trimis in judecata in urma cu cateva saptamani pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, infractiune pentru care risca pana la 5 ani de inchisoare. Omul de afaceri se va prezenta peste doua saptamani in fata judecatorilor de la Brasov pentru a explica un episod halucinant care a avut loc la inceputul acestui an.

Conform relatarilor presei din acea perioada, Ioan Neculaie a deschis focul cu o arma de vanatoare pe fondul unei crize de nervi facute din cauza faptului ca unul dintre angajatii lui nu a fost in stare sa-i pregateasca cum trebuie masina. Mai exact, milionarul isi dorea sa se relaxeze la o partida de vanatoare, intr-o padure de langa Brasov, insa in ultimul moment a vazut ca automobilul sau avea pana la o roata. Afaceristul a inceput sa tipe la angajatul sau, a scos arma si a inceput sa traga si in celelalte roti. Vecinii milionarului au auzit impuscaturile si au chemat politia, care a descins la fata locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns recent la Judecatoria Brasov.

Gestul lui Ioan Neculaie ar putea sa-l coste scump pe milionar, care mai este inculpat intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave si spalare de bani. In acestr moment, orice abatere penala ii poate fi „fatala” milionarului, pentru ca, in cazul unei condamnari, instanta nu-i mai poate acorda o sentinta cu suspendare.

Ioan Neculaie a fost „cap de afis” si in celebrul dosar al prostituatelor de lux, dupa ce s-a dovedit ca el era principalul beneficiar al asistentelor de televiziune si modelelor care prestau servicii sexuale contra-cost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here