Un accident în care au fost implicaţi militari a avut loc în Buşteni. Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a petrecut pe sensul de coborâre al drumului şi ar fi soldat doar cu pagube materiale.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe sensul de coborâre al DN 1, în zona staţiunii Buşteni, iar primele cercetări făcute la faţa locului arată că şoferul microbuzului în care se aflau 12 militari români nu a păstrat suficientă distanţă şi a lovit din spate un autoturism în care se aflau patru persoane.

Mai multe autospeciale medicale de la SMURD şi de la Serviciul de ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova au fost mobilizate la locului accidentului. Conform reprezentanţilor ISU şi SAJ, toate cele 16 persoane implicate în accident au fost evaluate medical şi toate au refuzat transportul la spital pentru investigaţii suplimentare.

Un accident rutier a avut loc luni, 11 septembrie, la ieșirea din localitatea Bușteni (DN1), unde un microbuz cu 12 militari a intrat în coliziune cu un autoturism cu patru ocupanți.

Din fericire, în urma accidentului, singurele pagube au fost cele materiale, nefiind vorba de victime.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a petrecut pe sensul de coborâre al drumului şi ar fi soldat doar cu pagube materiale. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi un echipaj de prim ajutor al ISU Prahova.

În microbuz se aflau 12 militari români, iar în autoturism erau patru persoane. Niciunul dintre cei implicaţi nu a fost rănit. Se pare că şoferul microbuzului nu ar fi păstrat distanţa în mers şi ar fi lovit maşina din faţa lui.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here