Antonia și fiica ei, Maya, s-au reunit după un an de zile și au petrecut împreună câteva clipe de fericire. Ocazia? Micuța a împlinit 7 ani, iar vedeta a vrut neapărat să fie alături de ea în această zi specială.

Tot din acest motiv, Antonia a publicat o scrisoare deschisă pentru fiica ei, pe o rețea socială, scrie click.ro. Mesajul emoționant și imaginea atașată lui au primit peste 15.000 de aprecieri în mai puțin de două ore de când au fost publicate, iar asta pentru că fanii au apreciat sinceritatea cu care Antonia a avut curajul să scrie.

„Viața nu a mers așa cu am plănuit, cu multe suișuri și coborâșri, și îmi este foarte greu să nu te pot avea lângă mine, dar promit că voi încerca mereu să fiu cea mai bună mămică și un model pentru tine, și fac ce pot pentru ca noi să fim împreună… va trece și acest lucru la un moment dat… 7 ani de iubire pură, și la mai mulți. La mulți ani, prințesă”, a scris vedeta.

Fanii i-au urat „La mulți ani” Mayei în rubrica de comentarii, iar unii dintre ei i-au scris chiar mesaje de încurajare Antoniei: „Lucrurile frumoase se întâmplă celor care au încredere și răbdare”, sau „Nici nu-mi pot imagina cum poți fi departe de ea, dar îți admir curajul și sper că totul va fi exact așa cum îți dorești”.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here