Marcel Toader se pare că a uitat-o deja pe Maria Constantin şi se gândeşte la o nouă iubire. Mai mult, rugbystul visează să devină la un moment dat tată de fată. Între timp, Marcel Toader strânge probe pentru primul termen în procesul de divorț, care va avea loc pe 21 noiembrie.

Marcel Toader a avut șase soții și tot atâtea divorțuri. La două luni de la despărțirea de Maria Constantin, afaceristul se gândește deja la o nouă căsătorie.

„În ciuda faptului că s-a implicat sufletește în toate relațiile amoroase și, în special, în cea cu Maria, bărbatul nici nu ia în calcul vreo împăcare! Toader se consideră trădat și orice ar face nevasta lui în acest moment sau în viitorul apropiat, va fi inutil! Oricum, vrea să își refacă viața după divorțul de ea! Ne-a spus că nu exclude nici varianta unei noi căsătorii! Așa este el, îi place să aibă un suflet cald alături”, au dezvăluit apropiații fostului rugbyst, potrivit wowbiz.ro.

Marcel Toader își dorește foarte mult ca, la un moment dat, să aibă o fetiță, pe care să o cheme Izabela. Înaintea Mariei Constantin a avut alte cinci soții. Cu prima, o franțuzoaică, are și un băiat, Max. Ea l-a inițiat în afaceri pe Marcel și i-a dat și o suma importantă de bani pentru asta.

A doua căsnicie a fost cu tenismena Cătălina Cristea, care a durat un an și patru luni. În 2005, a mers la altar cu Ana Maria Ferentz, după care s-a căsătorit cu o fiica de primar, Diana Ghenu, cu 23 de ani mai tânără decât el. Căsnicia lor a durat foarte puțin, iar după divorț, s-a însurat cu Gabriela Cristea, cu care a stat 5 ani. Marcel Toader este acum în proces de divorț cu a șasea nevastă, Maria Constantin, iar prima înfățișare va fi pe 21 noiembrie.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here