Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca partidul sau nu organizeaza nicio forma de protest sau manifestare negativa de Ziua Nationala, dar ca a primit informatii ca „se incearca atribuirea PSD a unor altercatii prin infiltrarea, in zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionisti, cu scopul de a culpabiliza PSD si de a crea emotie favorabila celorlalte forte politice”.

Dragnea atrage atentia, intr-un comunicat, institutiilor statului care vegheaza, potrivit legii, la buna desfasurare a evenimentelor cu public numeros – Politia, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero – sa actioneze profesionist si in interesul cetatenilor.

„In caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derularii unor incidente reprobabile”, sustine Dragnea.

El ii asigura pe toti romanii ca „PSD este un partid care respecta istoria poporului nostru, valorile traditionale si care doreste ca 1 Decembrie sa fie o zi a bucuriei de a fi roman si a sperantei ca tara pe care o lasam copiilor nostri va fi una mai buna, libera si prospera”.

Presedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta sa nu invite la parada de 1 Decembrie, si nici la receptia oficiala gazduita la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme in justitie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.
Potrivit unor surse social-democrate, liderii partidului, cel mai probabil in frunte cu Liviu Dragnea, vor veni la parada si vor asista la ceremonii din multime, cat mai aproape de zona oficiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here