Lidia Buble a trecut prin momente de-a dreptul cumplite în timpul unui concert. Cântăreaţa a ajuns la Mizil, însă ceea ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie.

Lidia Buble şi-a început recitalul, după care mulţi din cei prezenţi în public au început să arunce în ea cu fructe! După cea de-a treia piesă şi mai multe apeluri disperate, iubita lui Răzvan Simion a decis că este de ajuns calvarul îndurat şi a părăsit scena, fiind însoţită de poliţie.

„Duminică seara, în jurul orei 22:20, la serbările toamnei, Lidia Buble a părăsit scena pe care susţinea un recital la sărbătorile Mizilului, după ce în aceasta s-a aruncat cu fructe din public în acea seară, aducând apoi acuze la adresa organizatorilor.

Evenimentul neplăcut pune localitatea într-o lumină proastă după ce, în anii 2000, primarul de atunci lansase vorba că este un oraş bolnav de SIDA, ca să îl poata declara zonă defavorizată. În urma acestui eveniment neplăcut sigur va fi catalogat ca un oraş majoritar ţigănesc. A cântat doar trei melodii. Nu a mai revenit, a plecat flancată de poliţia locală.

S-a aruncat prima dată în timpul celei de a doua melodii, aceasta a criticat autorul, s-a aruncat şi în timpul următoarei, a terminat melodia, a mulţumit pentru comportamentul autorilor şi a coborât de pe scenă şi a plecat”, a declarat un martor prezent la concert pentru Cancan.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here