Leonard Doroftei își strigă disperarea: ”Am o stradă și o sală care-mi poartă numele, dar mor de foame!”

Fostul campion mondial WBA la semiușoară, Leonard Doroftei (47 de ani) se află într-o situație disperată, după ce pub-ul său din centrul orașului Ploiești va fi închis de autorități. Motivul? Blocul în care funcționează prezintă risc seismic.

Cazul, prezentat în exclusivitate de Libertatea, l-a făcut pe Leonard Doroftei să ajungă la capătul puterilor. A căutat soluții, a bătut la ușile mai-marilor din Ploiești, dar răspunsurile primite n-au avut darul de a-i da cea mai mică speranță.

”Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a declarat,Leonard Doroftei.

Fostul mare campion a continuat: ”Cei care au luat această decizie se întreabă ce fac eu acum? Cum rezolv problemele cu furnizorii și cu angajații. Am fost un om de bună credință, care a plătit la zi taxa de clădire și chiria, dar văd că nu contează. În plus, conform contractului, trebuia să investesc în această locație minimum 50.000 de euro, însă eu am băgat vreo 180.000 de euro, pentru că localul era praf în momentul în care l-am luat. Apoi, mă dai afară, dar spune-mi când pot reveni. Habar nu am pe cât timp se întinde proiectul de reabilitare al construcției. Dacă există, bineînțeles”.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here