Gabriel Enache l-a sunat pe jurnalistul Gazetei delegat la meciul FCSB-Plzen si l-a amenintat, fiind deranjat de intrebarile adresate patronului si antrenorului care-l vizau in mod direct.

Jurnalistul GSP, Andrei Craitoiu, l-a intrebat pe Becali in fata tribunei oficiale, la finalul meciului dintre FCSB si Viktoria Plzen: „Nu e ciudat ca Enache joaca fundas dreapta, desi nu e fundas dreapta, iar Morais, mijlocas central, desi nu e mijlocas central?”.

Intrebarea i-a fost adresata si lui Nicolae Dica in cadrul conferintei de presa. Tehnicianul, extrem de calm, a raspuns si a argument decizia pe care a luat-o in cazul fundasului de 26 de ani.

Insa, La 37 de minute de la finalul conferintei, unul dintre fotbalistii vicecampioanei, vizat de intrebarile jurnalistului GSP, a sunat pe telefonul reporterului. Convorbirea a durat un pic mai mult de un minut, fiind mai degraba un monolog al jucatorului plin de amenintari:

– Da.
– Auzi, ma. O sa-ti sparg botul ala. Sa te feresti de mine!

– Nu stiu cine sunteti, imi cer scuze.
– Care sunteti? Ca sunt singur, nu mai e nimeni aici.

– Din moment ce nu va cunosc…
– Bine, ma, nu ma cunosti. Sa nu mai dai ochii cu mine niciodata in viata ta. O sa vezi tu cine sunt eu cu adevarat. O sa-ti sparg botul ala, o sa vezi!

– Am inteles, dar cine sunteti?
– O sa vezi tu cine sunt când o sa ne intâlnim. Ai grija mare de tot! Atât iti spun.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here