Sora Nicoletei Luciu pare că a înflorit de când are un nou iubit. De altfel, de aceea, acum, vedeta a ales să vorbească despre sarcină și despre fetița pe care și-o dorește.

De ceva vreme, Iuliana Luciu este mai zâmbitoare ca oricând, iar totul pare că i se trage de la „fluturaşii din stomac” provocaţi de noua ei cucerire. Fosta asistentă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios, un june prim care a făcut-o pe sora mai mică a Nicoletei Luciu să se gândească, la modul serios, la întemeierea unei familii.

„Iubesc şi sunt iubită. Am găsit bărbatul perfect, cel pe care l-am căutat. Îmi doresc o familie îmi doresc copii. Sper să am o fetiță, dar cine ştie poate că o să am gemeni sau tripleţi, cum are Nicoleta”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro, Iuliana Luciu.

Mai mult decât atât, Iuliana Luciu ne-a mărturisit că iubitul ei este un bărbat foarte generos care o răsfaţă ori de câte ori are ocazia. „Este un bărbat foarte atent. Ştie să facă o femeie fericită cu adevărat. De fiecare dată când sunt cu el mă simt ca la o cină romantică”, ne-a mai spus Iuliana Luciu.

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca actriță în mai multe producții TV, dar şi ca asistentă a emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here