INSULA IUBIRII. Diana de la INSULA IUBIRII nu a suportat să vadă cu ispita Nicoleta o denigrează pe rivala ei Nico. Bruneta a spus totul despre relaţia dintre viitoarea soţie a lui Cătălin şi ispita Marco.

INSULA IUBIRII. Diana de la INSULA IUBIRII a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care ia atitudine faţă de acuzaţiile pe care ispita Nicoleta i le aduce lu Nico.

INSULA IUBIRII. „Am văzut că de ceva vreme se tot discută peste tot de posibila relaţie dintre Nicoleta Molnar şi Marco Passafaro. Oameni buni, dacă ar fi fost adevărat chestia asta Marco ar fi avut şi el un cuvânt de spus in toată treaba asta. Eu nu cred a fi adevărat… ce tot criticati fără ştire de cauză?!

Eu nu de-acord cu ceea ce se întâmpla acum, mi se pare o chestie de prost gust, să te foloseşti de imaginea altora sa postezi câteva conversaţii aiurea doar ca să-ţi „cureţi” tu imaginea. Asumaţi şi mergi mai departe întodeauna vor fi păreri pro şi contra . Desigur Marco îmi este cel mai bun prieten dar nu ii iau apărarea îmi place să fiu corectă. Nu sunt de partea nimănui dar nu mi se pare normal să se facă atâta vâlvă doar pentru simplu fapt că Nicoleta Ispita să arăte lumii ce fata bună este ea…

Marco este un bărbat matur, deştept şi diplomat şi nu cred ca ar face asta… cât despre Nicoleta ispita e cam urat sa te dai prieten cu cineva iar apoi să te foloseşti de el… doar pentru a arată lumii anumite lucruri… PS să curgă acum hate-ul!”, le-a spus Diana prietenilor ei de pe Facebook.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here