Un interlop din Suceava a comis multe infracţiuni, însă este în continuare în libertate. Ultima lui ispravă a avut loc zilele trecute, când s-a urcat beat şi fără permis într-o maşină, a mers până în Putna şi a intrat în casa unui localnic, de unde refuza să mai iasă şi unde a făcut un scandal mosntru.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Vicovu de Sus, a comis de-a lungul anilor mai multe infracţiuni. De la contrabandă cu droguri şi ţigări, la uz de armă şi încălcarea legislatiei rutiere. De fiecare dată a reuşit să scape cu basma curată.

La fel s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când, deşi avea permisul de conducere suspendat s-a urcat la volan băut. A mers la Putna, unde a intrat în casa unui localnic, a făcut scandal şi a refuzat să mai plece. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-l scoate din casa bărbatului.

În urma testării cu etilotestul s-a constatat că interlopul avea o alcoolemie de 0,91. A fost arestat preventiv, însă după 24 de ore a fost eliberat sub control judiciar.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here