Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineaţă, la hala unei vopsitorii din comuna Brazi din judeţul Prahova, focul extinzându-se pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi. Incendiul a fost localizat, ceea ce înseamnă că nu mai există riscul extinderii focului, iar pompierii fac verificări pentru a se asigura că au fost stinse toate focarele.

Zeci de pompieri au acţionat pentru stingerea unui foc în comuna Brazi, judeţul Prahova. Primele date arată că nimeni nu a fost rănit. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a pornit de la două utilaje parcate în faţa halei de vopsitorie şi s-a extins rapid iniţial la faţada construcţiei, ulterior extinzând-se pe o mie de metri pătraţi.

Primele date de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit, întrucît nu se lucra în hală la momentul izbucnitirii incendiului.

La faţa locului intervin patru autospeciale de pompieri şi ambulanţa SMURD, dar şi forţe de la serviciul privat de intervenţie al comunei.

Incendiul a fost localizat, astfel încât nu mai există riscul extinderii, iar pompierii încearcă să lichideze toate focarele.

Potrivit news.ro, cercetările preliminare indică drept posibilă cauză faptul că unul dintre cele două utilaje aflate în apropierea clădirii a fost lăsat sub tensiune.

O cauză similară s-a aflat şi la originea unui incendiu din judeţul Argeş, izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la o hală unde se produc butoaie din plastic amplasată pe marginea autostrăzii A 1.

Paznicul halei a observat la timp incendiul, a anunţat pompierii, iar aceştia l-au stins în scurt timp.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş. Mădălina Epure, a declarat, pentru News.ro, că incendiul a izbucnit, cel mai probabil din cauza unui utilaj lăsat sub tensiune.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here