Horoscopul banilor 29 august. Află ce ţi-a pregătit zodiacul pentru marţi din punct de vedere al finanţelor.

Berbec

Este o zi potrivita pentru reglarea afacerilor banesti care va determina sa va impartasiti succesele si sa va bucurati de ele impreuna cu prietenii.

Taur

Bancile, tind sa va crediteze cu incredere si astfel aveti drum deschis in a va pune planul in aplicare – investitii in afaceri imobiliare.

Gemeni

V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material.

Rac

Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Leu

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Fecioara

Vi se ofera o frumoasa ocazie de investitie care are drept rezultat castiguri materiale si financiare.

Balanta

Toate tranzactiile financiare se desfasoara intr-o maniera cat mai transparenta si mai oficiala.

Scorpion

Sa te alegi cu niste castiguri suplimentare, in avantajul intereselor tale, inseamna sa obtii progrese semnificative in rezolvarea unor chestiuni banesti.

Sagetator

Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Capricorn

Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Varsator

Patroana banilor, Venus, si prosperul Jupiter isi dau mana in ziua aceasta pentru a va suplimenta veniturile care vor acoperi dorintele dumneavoastra de a va achizitiona o locuinta noua.

Pesti

Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here