Gigi Becali, patronul celor de la Steaua, s-a declarat încrezător în şansele echipei sale de a ajunge în 16-imile Ligii Europa, după tragerea la sorţi de vineri, de la Monaco.

Steaua va evolua în grupa G alături de echipele Viktoria Plzen, Hapoel Beer-Sheva şi FC Lugano conform tragerii la sorţi de la Monaco. Meciurile se dispută în perioada 14 septembrie – 7 decembrie.

„Echipele astea, pentru noi sunt cum a fost Sporting pentru noi. Devin trufaş. Îmi permit să fac asta. Pregatiţi-vă de primăvară. Dumnezeu ştie, te duci în primăvară acum şi la anul mergi în primăvara Ligii Campionilor. Avem două echipe valoroase, putem face faţă pe ambele fronturi, şi în campionat şi în Europa”, a declarat Gigi Becali.

„Ne calificăm de pe primul loc în grupa asta. Echipele astea pentru noi sunt cum am fost noi pentru Sporting. Nu vreau să devin trufaș, dar noi nu prea am avut eșecuri cu echipele mai mici. Pregătiți-vă de primăvară. Nu prea mă mai interesează coeficientul țării. Pe noi ne avantajează sistemul de anul viitor. Noi cu Sporting nu am contat în atac pentru că aveam apărarea improvizată, mijlocul improvizat. Ăla nu mai jucase de un an, iar Popescu nu e vreo mare stea. Noi vom face față cu siguranță anul viitor în Champions League. Cu toți jucătorii apți, altfel ne descurcam cu portughezii. Enache a greșit la golul 2, dacă era Benzar nu se mai întâmpla asta”, a mai spus Gigi Becali.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here