Gigi Becali a avut o serie de declarații dure la adresa generalilor din MApN, jignindu-i și spunând că vor să-l distrugă. Reacţia vine după ce Tribunalul București a respins cererea de anulare a mărcilor Steaua deținute de Ministerul Apărării Naţionale, demers pe care Gigi Becali îl înaintase instanței în aprilie.

Gigi Becali își continuă războiul cu Clubul Sportiv al Armatei din cauza mărcii și emblemei Steaua.

„Vorbeam cu Mihai Stoica și îi ziceam: băi, MM, tu îți dai seama în ce țară trăim? Eu am luat echipa în 2004, am dus-o în cupele europene, am câștigat campionate și am făcut coeficient țării. Am adus zeci de milioane de euro în țară din cupele europene și alte zeci de milioane din transferuri.

Și acum vin unii și zic: vrem să-ți luăm marca și emblema. De ce ai adus bani țării, nenorocitule de Becali? Băi, nenorociților, lăsați țara să respire, comuniștilor, oameni de nimic! De ce să cheltuiți bani de la bugetul țării? Ei vor să mă distrugă. Diavolul din ei vrea să mă distrugă. Dar eu o să îi biruiesc pe toți.

Cu cine să discut? Cu Talpan? Nu vrea nimeni să vorbească, doar să distrugă și să dea bani de la buget. Nu-mi pasă de CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș se va desființa. Nu va promova”, a spus Gigi Becali la Pro X.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here