O femeie a fost înjunghiată în gât, vineri la prânz, în zona unei cofetării din localitatea argeşeană Mioveni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Primele date obţinute de către poliţişti arată că atacatorul este un bărbat de 37 de ani, bolnav psihic, care în urmă cu doi ani a mai atacat o tânără pe stradă, pe care, de asemenea, a înjunghiat-o.

UPDATE: Deşi a fost transportată de urgenţă la spital, femeia nu a mai putut fi salvată din cauza hemoragiei masive pe care a suferit-o în urma atacului, ea fiind declarată decedată, au informat autorităţile medicale din Argeş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, o persoană a anunţat, vineri la prânz, că o femeie a fost înjunghiată în gât, în plină stradă, în dreptul unei cofetării din Mioveni.

La locul incidentului, au fost trimise de urgenţă un echipaj al Servciului Judeţean de Ambulanţă Argeş şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Primele date obţinute de către poliţişti arată că agresorul este un bărbat de 37 de ani, bolnav psihic, care aparent nu are nicio legătură cu femeia pe care a atacat-o şi care este în stare foarte gravă.

Surse din Poliţie au declarat pentru News.ro că în urmă cu doi ani bărbatul a atacat tot pe stradă o tânără pe care, de asemenea, a înjunghiat-o. La vremea respectivă, bărbatul nu a fost condamnat pentru fapta sa, el fiind bolnav psihic. La acel moment, instanţa a dispus tratament medicamentos pentru bărbat, iar din punct de vedere legal el se află în grija mamei sale.

Potrivit aceloraşi surse, în urmă cu două luni, bărbatul a avut o criză şi a fost internat la un spital din Vedea.

Victima bărbatului, despre care autorităţile nu au foarte multe date, este în stare gravă, ea suferind o hemoragie masivă. După ce a fost înjunghiată, femeia a fost preluată de un echipaj de Terapie Intenvsivă mobilă şi dusă la spital, unde medicii încearcă să o salveze.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here