Desi poate la prima vedere pare extrem de greu de crezut, se pare ca si actorii mai cunoscuti din Romania au probleme financiare.

Una dintre actritele care se plang de faptul ca au un slariu mic si traieste greu de pe o zi pe alta este si Emilia Popescu. Desi joaca in multe spectacole de teatru si a cochetat si cu show-urile de televiziune, Emilia spune ca a ajuns sa o duca greu datorita salariilor mici din lumea artistica. „E greu sa supravietuiesti de pe o luna pe alta. Banii sunt importanti. Un salariu la un restaurant e de 20 de milioane, iar eu, la teatru, am tot atat. Lumea ma ividiaza ca as castiga mult, ar nu e asa. Alti actori iau si mai putini bani. Nu e normal pentru ca trebuie sa ai un salariu civilizat. Noi nu jucam de cati bani avem pe statul de plata pentru ca atunci s-ar inchide teatrele. Pe de alta parte, exista si multi actori slabi si lipsiti de bun-simt si care ar juca la fel de prost indiferent de cati bani i-ai da. Ma intreb oare de ce ei sunt angajati in teatru?”, a declarat Emilia Popescu.

Emilia Popescu are 50 de ani si este cunoscuta publicului inca din anii ’90 atunci cand facea senzatie pe scena si la TV formand un cuplu artistic alaturi de Stefan Banica Jr.

3 COMENTARII

  1. „Pe de alta parte, exista si multi actori slabi si lipsiti de bun-simt si care ar juca la fel de prost indiferent de cati bani I-AI da.”
    Asa e! Exista si multe actrite care ar vorbi la fel de prost indiferent de cati bani LE-AI da!

  2. parerea mea ca aia de la restaurant merita banii ba chiar mai mult ,pai ca sa lucrezi la restaurant sa stai in picioare sa cari la farfurii toata ziua,sa calculezi sa nu uiti ce-ai dus la mese,sa-ti bati capul cu toti betivii aia e munca de sisif ,pe cand actorii ce fac? o lalaie pe scena ..hai ma lasi ?macar de am vorbi de o actrita buna..ceva gen Vasilica Tastaman,Stela Popescu,Draga Olteanu,Tamara Buciuceanu astea-s actrite nu Emilia P

  3. Si doamna spune ca nu joaca pt. cati bani primesc .caci s-ar inchide teatrele…adica primesc putin…Si este f. adevarat …dar de ce ne gandim numai la noi …?Asta e problema in Romania ca nu suntem uniti DELOC…..
    Dar doctorii ,daca ar munci pt. cat sunt platiti (Fiica mea lucreaza la urgente ,nu are timp nici sa-si manance sandviciul,pe care uneori il da unor suferinzi saraci,are de a face cu atata suferinta fizica si sufleteasca ,incat ii multumim luiDumnezeu ca supravietuim in aceasta lume nebuna,nebuna….. Eu sunt profesor ,cum credeti ca o duc ? DAR ceilalti oameni ,cum se descurca …???? Asta e…ca nu ne pasa decat de noi si nu ne unim sa-i scuturam pe cei care ne injosesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here