Elena Udrea se pregateste sa lanseze o carte in perioada Craciunului sau cel târziu la inceputul anului 2017, despre tot ce i s-a intâmplat in ultimii doi ani, a afirmat ea intr-un interviu acordat News.ro, precizand ca e aproape gata si ca a inceput sa o scrie dupa ce a iesit din arest, iar titlul la care se gândise initial a fost ”72 de zile in catuse”. Un alt proiect pe care Udrea vrea sa-l vada cu orice pret realizat este ”Institutul Fericirii”, pentru ca este convinsa ca ea este capabila sa faca oamenii sa fie fericiti.

”Am inceput s-o scriu dupa ce am iesit din arest si initial am vrut sa se numeasca «72 de zile in catuse», ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de suparare pentru ce s-a intâmplat si cumva a mai scazut in mine furia aceea pentru ce am vazut acolo si toate nedreptatile care se intâmpla. Eu insami m-am indreptat mai mult catre religie si catre fericire si am mai schimbat, am reorientat cartea in sensul in care povestesc acesti doi ani din viata mea”, a afirmat Elena Udrea.

Cartea este aproape gata, a precizat Udrea, insa nu a reusit – asa cum isi dorea – sa o lanseze la târgul de carte din aceasta perioada.

”Noi, inclusiv acum, ne-am uitat sa numaram zilele astea libere in speranta ca am fi putut s-o tiparim si saptamâna viitoare s-o lansam. M-ar fi ajutat foarte mult si in campanie pentru ca le spun acolo lucruri, momente din anii acestia care, cumva, celor care sunt interesati cum sunt eu, ce e adevarat din ce se spune despre mine, poate ca pe multi i-ar fi lamurit. Din pacate, n-o sa fie gata. O sa fie probabil pâna la Craciun, sau daca nu, anul viitor ca sa fiu sigura si ca iese exact ce trebuie”, a spus Udrea.

Un alt proiect al Elenei Udrea care este in stadiul de finalizare este ”Institutul Fericirii” pentru care ea sustine ca a cooptat deja persoane cunoscute care sa i se alature, insa in aceasta perioada, din cauza campaniei electorale, nu mai are timp sa se ocupe de el.

”Tare mult mi-as dori sa fie eficient. Am vorbit chiar cu persoane cunoscute – nu le dau acum numele ca nu am acceptul lor – care sa intre in board-ul acestui institut, pentru ca va fi sub forma de asociatie si va fi nevoie sa fie câteva persoane. Avem statutul, dar a venit campania si oamenii iar s-au ferit (sa-si asocieze imaginea cu a Elenei Udrea – n.r.), ca la noi totul se opreste când e cu politica. (…) Categoric fac institutul, lumea asteapta si chiar imi spuneau colaboratorii ca, la momentul la care am vorbit despre el, intrebau in judete. Oamenii isi intrebau parlamentarii, stiind ca are legatura cu mine: «Face doamna Udrea si la noi aici Institutul Fericirii?». Chiar daca ei nu au inteles foarte bine cum, dar toata lumea vrea sa fie fericita”, a aratat Udrea.

Ea si-a exprimat speranta ca intr-un fel sau altul va reusi sa ii ajute pe oameni sa fie fericiti, fiind convinsa ca este capabila sa faca acest lucru.

”Eu chiar cred ca as putea. Nu neaparat eu. Dar eu sa demarez actiunea asta. Alaturi de specialisti, preoti, psihologi, asistenti de dezvoltare personala, acesta este motivul pentru care eu insami mi-am ales sa fac masterat in teologie pe consiliere pastorala si asistenta psihosociala, tocmai ca eu insami sa pot sa activez in cadrul acestui institut”, a precizat ea.

Udrea si-a facut deja programul, astfel incât va putea sa vina si la serviciu, in Parlament, in cazul in care va câstiga un mandat ca independent la Camera Deputatilor, dar si sa nu piarda cursurile de la master.

”La scoala am joi si vineri, iar parte din cursuri se fac online si chiar si acum se fac online. Intram in legatura cu colegi de grupa, cu profesori si parte din cursuri le putem face si online. Eu ma bucur. Pentru mine a fost, dupa 20 de ani sa reintri in atmosfera aia chiar de studentie, a fost interesant si emotionant. Ma simteam… mai aveam putin si eram cu bentita pe cap si cu flori in mâna catre doamna diriginta. Va fi frumos si este chiar lucrul pe care eu incerc sa-l spun oamenilor – fericirea se dobândeste si cu bunatate in pimul rând, cu credinta si incredere”, a mai spus Elena Udrea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here