Elena Pop, pictoriţa care i-a uimit pe italieni la începutul anului 2017 cu lucrările sale, s-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp.

Anunţul trist a fost făcut pe Facebook, unde mai mulţi apropiaţi şi-au exprimat regretul cu privire la trecerea în nefiinţă mult prea timpurie a regretatei artiste.

”Odihneşte-te în pace, suflet bun şi frumos.”, ”Zbor lin în lumina, suflet frumos! Rămân cu amintirea nopţilor marturisite si cu alchimia culorilor pe care le-ai imprimat în sufletul meu. Sa îţi veghezi îngerul rămas pe pământ!, ”Dumnezeu să o odihnească. Nu cred, nu vreau să cred că vorbiţi despre Elena. Nu poate fi ea. Un om atât de frumos sufleteşte, talentat, pur.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii şi nu se ştia dacă suferea de vreo afecţiune.

Elena Pop era recunoscută pentru talentul ei, dar şi pentru faptul că obişnuia să se implice în fel de fel de acte caritabile. În 2015, ea a pornit pe cont propriu un proiect prin intermediul căruia îşi dorea să schimbe mentalitatea celor din jur. Elena Pop picta alături de persoane cu dizabilităţi, bolnave sau copii abandonaţi, iar fondurile obţinute din vânzarea tablourilor le dona celor care aveau nevoie de ajutor.La începutul anului 2017, în urma unui concurs organizat în Italia, ea a fost desemnată artistul anului 2017, italienii fiind încântaţi de picturile ei.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here