Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa ”[email protected]”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia şi trebuie verificate. Potrivit reprezentanţilor DNA, mesajele au fost trimise ”încercarea de a induce în eroare destinatarii”.

Mai multe persoane au primit miercuri mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea ”[email protected]”, deşi anterior nu au avut nicio corespondenţă cu instituţia, potrivit unui comunicat DNA.

”Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să atenţioneze că astfel de mesaje nu provin de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, aşa cum s-a întâmplat şi în acest caz.

Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informaţii false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii şi nu are legătură cu infrastructura informatică a instituţiei”, se arată în comunicat.

De asemenea, nici Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare.

”Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că singura expunere a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internetwww.pna.ro, în vederea semnalării unor fapte de corupţie, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informaţii despre activitatea instituţiei etc”, se mai arată în comunicat.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here