Încă un scandal este pe cale să izbucnească în familia Denisei Răducu. Se pare că a fost descoperit jurnalul secret al artistei, iar unn detaliu schimbă radical tot ceea ce se ştia pînă acum.

Într-o agendă a vedetei, locul în care Denisa Răducu își făcea însemnările de zi cu zi, apare faptul că artista avea programată o întâlnire cu medicii, pentru o serie de analize amănunțite. Analizele cu pricina erau programate în luna noiembrie a anului 2016, semn că vedeta simțea nevoia să afle de ce se simte obosită și slăbită. În ziua în care trebuia să își facă analizele, Denisa Răducu nu a mai ajuns la spital și, astfel, a ajuns să își descopere boala mult, mult prea târziu, atunci când, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

„Vor explicații, cei din familie sunt deciși să afle când, de fapt, a început Denisa să se simtă rău. Vor să știe măcar acest adevăr, pentru că ea nu se plângea niciodată de nimic, doar că semnele bolii ei au apărut de mai înainte de a se acutiza problema. Vor să fie împăcați cu ideea că, într-adevăr, nu se mai putea face nimic. Măcar atât…”, a spus un apropiat de-al familiei pentru SpyNews.

Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, la doar 27 de ani, din cauza unui cancer la ficat.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here