Mai mulţi cântăreţi, printre care Minodora, Liviu Puştiu şi Daniela Gyorfi au mers, luni, la cimitirul Bellu din Capitală, unde este depus trupul Denisei Răducu. Solista a murit duminică, la vârsta de 27 de ani, după o suferinţă de câteva luni cauzată de cancer la ficat.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, fiind găsită în stop cardio-respirator. Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.

„Foarte repede s-a întâmplat totul, în cinci luni s-a topit pe picioare. Am vorbit pe whatsapp cu ea, acum mai puţin de o luna şi i-am spus că o iubesc şi a zis că ştie. I-am adus un buchet de mireasă şi o coroană în formă de inimă pentru că nu a apucat să fie mireasa. (..) Am stat de vorba cu ea cât a fost în spital. Nu a dorit să se ştie de suferinţa ei, nu a dorit să o vadă lumea bolnavă”, spune Minodora, una dintre cântăreţele îndrăgite de Denisa Răducu.

Solistul Liviu Puştiu a mers şi el să îşi ia la revedere de la colega lui.

„Nici nu ştiu cum am cântat aseară, când am fost la nuntă. Am vorbit cu familia, e probabil cel mai greu moment din viaţa lor. O ştiu pe Denisa de când a venit în Bucureşti, era un copil. (..) Ea nu s-a bucurat de viaţă, de o familie, de o iubire, de o căsnicie, de copii. (..) Este un şoc nu numai pentru lumea manelelor, ci pentru toti cei care au îndrăgit-o. Ca fiinţă, ca persoană, a fost un om minunat, fata asta a fost pură şi copil până la vârsta asta, ea nu a avut prieten până acum un an sau doi”, spune Liviu Puştiu.

„Am crezut că va învinge boala pentru că este fată tânără, speranţa moare ultima. Eu admir oamenii care muncesc mult pentru a se realiza, indiferent de ce meserie ai avea, iar fata asta a muncit de mica, şi-a făcut o carieră cu melodii foarte frumoase. Prietenul ei i-a fost alături, a ajut-o şi financiar, moral, a făcut tot ce este omenesc. (..) Nu bea, nu fuma. Nu a lăsat lânga ea decât oamenii apropiaţi, şi-a chemat rudele abia în ultimul moment. (…) Înţeleg că doctorii i-au spus în faţă, dar mi-e greu să cred că cineva îţi spune: du-te acasă că mori, dar poate că se întâmplă lucrul ăsta. Sâmbăta, ea spera că se va face bine. Voia să se şi căsătorească”, susţine Daniela Gyorfi.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here