Cristian Pomohaci a fost exclus din biserica, insa, atunci cand si-a sustinut nevinovatia in fata superiorilor sai a dat o serie de lamuriri cu care a socat, pur si simplu, pe toata lumea!

Cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, Cristian Pomohaci a fost caterisit la finele lunii iulie, scrie stirilekanald.ro. Decizia a fost luata de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, dupa ce controversatul parinte a fost judecat!

Totusi, Pomohaci a constestat hotararea in termenul prevazut de lege si a spus ca va incerca sa aduca noi dovezi in apararea sa. De altfel, si la prima judecata, el si-ar fi sustinut nevinovatia in fata consistoriului, aducand o serie de argumente, din punctul sau, destul de solide!

„Pomohaci a spus ca acea caseta in care se spunea ca ar fi facut avansuri unui tanar a fost o inscenare si nimic din ce s-a prezentat nu era adevarat! Mai mult, a mers pe ideea ca in toate inregistrarile, el apare imbracat si daca, Doamne fereste, a fost foarte apropiat de un barbat si l-ar fi atins vreodata involuntar, lucru care jura ca nu s-a intamplat, asta nu inseamna ca ar fi facut sex! Preotul a spus ca este nevinovat si, pana la urma, timpul va demonstra ca el este doar o victima”, au dezvaluit persoane din preotului!

Pana atunci insa, Cristian Pomohaci a contestat excluderea sa din preotie si asteapta decizia Mitropolitului Ardealului, IPS Laurentiu Streza, care va hotari daca se va aproba sau nu apelul fostului parinte din localitatea Mosuni, judetul Mures.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here