Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, artista fiind diagnosticată, potrivit unor informaţii, cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat.

”Vă iubesc pe toţi şi vă multumesc. Sper să ne vedem de dimineaţă! Dacă nu, oricum ne vom mai vedea”, le-a spus Denisa rudelor care se aflau în jurul ei zâmbitoare şi relaxată, înainte cu câteva ore de a înceta din viaţă, scrie spynews.ro.

Denisa Răducu a încetat din viaţă, duminică, după mai multe luni de luptă cu cancerul. Artista pare să-şi fi presimţit sfârşitul şi cu doar câteva ore înainte de a închide ochii pentru totdeauna a ţinut să le spună câteva cuvinte clade celor care i-au fost alături.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov. Alis Grasu a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că la domiciliul căntăreţei a fost chemată ambulanţa în jurul orei 04.00, pacienta fiind găsită în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Potrivit unor informaţii, Denisa Răducu ar fi fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here