Denisa Răducu, pare-se, se simte ceva mai bine în aceste zile. Din acest motiv, în weekend, talentata artistă care luptă împotriva unei boli cumplite, a avut câteva pretenții de la familia ei.

Mai exact, ea a cerut ca, spre seară, atunci când se mai răcorește puțin afară, să fie scoasă din casă și să se bucure de o plimbare prin apropiere, scrie spynews.ro. Doar că, pretenția Denisei, spun sursele noastre, a fost ca toți cei din familie să o însoțească, motiv pentru care iubitul ei, plecat cu treabă, a fost chemat de urgență. Iar după ce acesta a sosit, o oră mai târziu, Denisa, zâmbindu-le larg rudelor sale, a cerut să fie plimbată printr-unul dintre parcurile din apropiere.

Așa că, făcând cu schimbul, rudele vedetei au sprijinit-o la fiecare pas, unul mai greu decât altul, consecință a bolii care o macină încet-încet pe sărmana artistă.

Culmea, Florin, cel care avusese treabă în după-amiaza cu pricina, părea să fie cel mai bucuros că a auzit rugămintea Denisei, el fiind și cel care, de-a lungul unei ore întregi, atât cât a durat „distracția” cântăreței le repeta celor din jur că este convins că este un semn bun, că Denisa începe să se recupereze și că și-a regăsit forța de a lupta împotriva cancerului de care suferă.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here