Cristian Pomohaci a inceput sa resimta din plin efectele scandalului de corupere de minori al carui protagonist este de cateva luni.

Chiar daca nu arata, Cristian Pomohaci este teribil de afectat de problemele pe care le are, in urma scandalului sexual in care este implicat, scrie stirilekanald.ro. Preotul-cantaret nu a fost lovit doar pe planul imaginii ci si pe cel financiar.

Dupa ce a fost transformat in „personaj negativ”, Pomohaci si-a pierdut dreptul de a sluji iar solicitarile pentru spectacole au scazut in mod simtitor. Pana acum cateva luni, Pomohaci era „abonat” la spectacolele realizate din bani publici de diverse primarii din tara, insa acum nici un „ales” nu prea mai vrea sa-si asocieze numele cu el.

Pentru ca a ramas fara principalele surse de finantare, Cristian Pomohaci a inceput sa-si vanda din apartamentele pe care le detine. Primul de pe lista: un apartament extrem de cochet, situat intr-o zona buna din Brasov. Cristian Pomohaci a finalizat, recent, actele de vanzare a imobilului pentru o suma care sare de 100.000 de euro. Cea care s-a ocupat de afacere ar fi o femeie din anturajul preotului.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here