Polițistul Cristian Cioacă, condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu, este chemat acum din nou în faţa judecătorilor, într-un nou scandal, potrivit spynews.ro.

Lovitură pentru Cristian Cioacă, aflat în spatele gratiilor! Polițistul condamnat pentru uciderea soției ajunge din nou în fața judecătorilor, după ce a fost dat în judecată de vecinii de bloc. De când este încarcerat Cioacă a acumulat datorii de zeci de mii de lei la întreţinere. Cioacă a fost dat în judecată de asociaţia de proprietari, care susţine că, de când a plecat la „facultate”, nu a mai plătit un leu la întreţinere, în prezent datoriile poliţistului ridicându-se la aproape 10.000 de lei. Astfel, Cristian Cioacă este aşteptat joi dimineaţă, pentru a da explicaţii în faţa magistraţilor braşoveni.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here