Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu după 24 de ani de relație

Cornelia Catanga, regina muzicii lăutărești, și soțul ei, Aurel Pădureanu, s-au căsătorit târziu, după 24 de ani de relație, însă păstrează vii în memorie toate lucrurile bune și mai puțin bune din viața lor împreună. În cufărul lor cu amintiri se află însă și un obiect mai puțin obișnuit.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au acceptat invitația emisiunii ”2k1” de la Antena 1 de a face dezvăluiri picante din relația lor de cuplu. Emisiunea va putea fi urmărită sâmbătă, 19 august, de la ora 17.00.

Provocată de întrebarea „Unde eraţi când v-aţi spus prima oară «te iubesc?»”, din cadrul rubricii „Începutul relaţiei”, Cornelia Catanga va face o dezvăluire de zile mari. „Jur că încă am în casă acel cearşaf pe care am făcut dragoste pentru prima oară cu Pădureanu!”, va mărturisi îndrăgita artistă, care va mai povesti cum au şi ajuns să reinventeze tradiţiile. „La nunta noastră, în loc să se fure mireasa, s-a furat ginerele!”.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au căsătorit în octombrie 2014, după 24 de ani de relație. Au avut 12 perechi de nași, iar mireasa a purtat o rochie creată de Cătălin Botezatu.

Ce răspunsuri au oferit ceilalţi concurenţi şi ce alte întrebări i-au mai pus în dificultate pe invitaţii Mirelei din această ediţie, telespectatorii vor putea afla urmărind sâmbătă, de la 17.00, „2k1”, la Antena 1.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here