Carmen Serban, cunoscuta cantareata de muzica de petrecere din Romania, a fost, asemenea Minodorei, criticata pentru faptul ca nu a venit la inmormantarea Denisei.

Cantareata si-a justificat lipsa prin simplul fapt ca nu o cunostea personal pe Denisa, insa a empatizat foarte mult cu situatia ei. Mai mult, la un moment dat, Carmen Serban ar fi incercat sa ia legatura cu ea, din dorinta de a o ajuta.

„De curând îmi spunea cineva pe Facebook: «Domne, de ce nu ai fost la înmormântarea acelei fete (n.r.: Denisa Răducu)?. Eu nu puteam să mă duc la înmormântarea unei fete, chiar dacă ea făcea parte din branşa muzicală – că eu cânt altă muzică, ea cânta altă muzică. Atâta timp cât noi nu ne-am întâlnit niciodată în viaţa noastră, cum să mă duc eu la o înmormântare…? Eu nu sunt o făţarnică, să epatez cu chestia asta. Da, îmi pare rău şi Dumnezeu să o ierte. Dumnezeu a luat un înger la El, 27 de ani… e foarte. Şi eu spun acum la voi în emisiune, nu am spus la nimeni, am încercat vreo două-trei săptămâni să iau legătura cu ea, să-i dau nişte informaţii despre vindecarea spirituală. Şi nu s-a vrut să se vorbească, mi s-a spus: Familia nu mai doreşte”, a spus Carmen Serban la un post de televiziune.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here