Mass-media britanică suspectează că dezvoltarea accelerată a potențialului nuclear al Coreei de Nord ar putea fi legată de o nouă previziune a sfârșitului lumii, despre care unii spun că ar veni pe 23 septembrie 2017.

Tabloidul britanic Daily Star îl citează pe cercetătorul David Meade, care spune că liderul nord-coreean se pregătește să-și lanseze rachetele către mitica planetă gigantică care se îndreaptă spre Pământ. Meade este una dintre vocile principale ale mișcării „Cataclismul Nibiru” şi a susținut recent că Apocalipsa va sosi pe 23 septembrie 2017, în urma ciocnirii Pământului cu „Planeta X”.

Publicaţia britanică subliniază că Kim Jong-un continuă să efectueze teste cu rachete pentru a anihila corpul ceresc și a elimina astfel amenințarea care planează asupra omenirii. Păstrând totuşi o rezervă de seriozitate, tabloidul arată totuşi că aceasta ar putea fi doar o simplă coincidență, iar scopul lui Kim Jong-un ar putea să fie altul.

Pentru a respecta adevărul ştiinţific, trebuie subliniat însă că, în numeroase ocazii, oamenii de știință au negat existența planetei Nibiru. În plus, NASA a emis în repetate rânduri comunicate care exclude posibilitatea existenţei unui astfel de corp ceresc.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here