La aproape o săptămână de zile de la moartea artistei Denisa Răducu, discuţiile dintre mama tinerei de 27 de ani şi tatăl ei par să fie interminabile.

Dacă până acum se ştia că cei doi foşti soţi nu sunt în relaţii bune, acum au apărut noi informaţii despre problemele care îi macină.

”Nu s-au certat degeaba la înmormântare. Au ajuns să se urască. Motivele sunt multe, dar acum nu mai are cine să îi calmeze”, a spus un apropiat al familiei, conform Spynews.

De asemenea, se pare că problemele dintre cei doi s-au înmulţit după divorţ:”Nu erau amici, dar se suportau de dragul copiilor. Apoi, în viaţa mamei Denisei a apărut un alt bărbat şi s-au şi căsătorit. Doar că el are şi un băiat, iar atunci au apărut complicaţiile. Pentru că ea susţinea că băiatul este fratele fetelor ei, moment în care tatăl Denisei a luat cu adevărat foc! Ştiu că a fost o discuţie care nu poate fi reprodusă, iar mama Denisei i-a spus că dacă nu îi convine să îşi vadă de treabă, că pentru ea fiul bărbatului ei e la fel de important ca fetele pe care le-a născut. De atunci, au început să se urască pentru că tatăl Denisei nu pute accepta aşa ceva”, a spus sursa citată.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here