Rolul de prezentatoare nu este unul ușor, mai ales când prezinți o emisiune precum „Te vreau lângă mine”, în care discuțiile aprinse între cei care își caută dragostea sunt la ordinea zilei.

Bianca Drăgușanu a fost nevoită din nou să îi atenționeze pe participanții din emisiune și a cerut să fie respectată, scrie vip24.ro.

„Andrei, te dau afară dacă nu taci acum! Andrei, lasă microfonul jos! Tu ai pe cineva acasă, de ce îți manifești acum niște frustrări?”, a răbufnit Bianca, enervată de atitudinea unuia dintre băieți.

„Andrei, e ultima oara cand iti zic sa lasi microfonul ala jos”, a spus Bianca Dragusanu. „Cristi, si tu la fel. Nu vrei sa te duci sa o aduci pe Bella, e la machiaj! Ia du-te, Cristi, si vezi unde e Bella. Hai, te rog, du-te!”, a continuat Bianca extrem de iritată.

Nu este prima oară când moderatoarea show-ului după-amiezii este nevoită să scoată pe cineva din platou. Cu astfel de situații s-a confruntat și Gabriela Cristea pe vremea când prezenta același show. Ba mai mult, când prezenta emisiunea „Noră pentru mama”, Gabriela a ieșit de multe ori din propria emisiune pentru că nu mai suporta discuțiile aprinse dintre concurenți.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here