BANCUL ZILEI: Soţia ajunge acasă de la cumpărături şi, surprinsă, îşi găseşte soţul în pat cu o tânără frumoasă. Tocmai când se pregătea să iasă furioasă din cameră, soţia este oprită de soţul său care îi spune:

– Poate ar trebui totuşi să asculţi ce s-a întâmplat. Venind acasă de la serviciu, am zărit pe autostradă această tânără ce părea obosită şi îmbrăcată sărăcăcios. Am adus-o acasă şi i-am oferit o friptură din carnea pe ca-re o uitaseşi demult în frigider. Era desculţă şi atunci i-am dat sandalele tale bune, dar pe care tu nu le mai purtai din cauză că nu mai erau la modă. Îi era frig şi atunci i-am dat puloverul pe care ţi l-am făcut cadou de ziua ta, dar pe care nu l-ai purtat niciodată, pentru că nu ţi se potrivea culoarea. Avea pantalonii sfâşiaţi şi atunci i-am dat o pereche de jeanşi care îţi rămăseseră mici, dar care de altfel erau foarte buni. Şi apoi, tocmai când se pregătea să plece, fata m-a întrebat: „Mai este ceva ce soţia ta nu mai foloseşte?”.

***

O doamnă doreşte să cumpere un papagal şi la piaţă se adresează unui vânzător în acest scop:

– Puteţi să-mi vindeţi vreun papagal?

– Bineînţeles! Vă pot oferi acest papagal la preţul de 800 de lei.

– Oh! Este prea mult! Ceva pentru buzunarul meu nu aveţi?

– Vă pot oferi acest papagal la preţul de 150 de lei, dar trebuie să vă atenţionez că a fost la un bordel şi vorbeşte numai prostii!

Femeia se gândeşte că îl va dezvăţa de acest viciu şi-l cumpără. Îl duce acasă şi-l pune în colivie. Ajuns aici, papagalul începe să vorbească:

– Meserie! Casă nouă, matroană nouă, e tare aici!

Vin fetele de la şcoală. Papagalul:

– Meserie! Casă nouă, matroană nouă, fetiţe noi, e tare aici!

Seara vine soţul. Papagalul:

– Meserie! Casă nouă, matroană nouă, fetiţe noi, cunoştinţe vechi! Salut, Vasile!

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here