Autorul jafului din 25 mai, de la o sucursala Bancii Romanesti din sectorul 4 al Capitalei si care a fost prins, miercuri, de catre politisti, a pierdut la ruleta aproximativ 22.000 de lei din suma furata. Tanarul, care nu are antecedente penale, a intrat in toaleta unui centru comercial imediat dupa jaf, unde s-a barbierit si si-a schimbat hainele, apoi a plecat acasa, dupa care a mers la cazinoul unde a pierdut o parte din bani.

Potrivit politistilor, barbatul de 27 de ani, care nu avea antecedente penale, si-a propus, la un moment dat,. sa jefuiasca o banca, astfel ca si-a facut din timp un plan amanuntit in acest sens.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro ca tanarul a cumparat un pistol care parea de jucarie, a luat masina tatalui sau si apoi a intrat in sediul unei sucursale a Bancii Romanesti din sectorul 4 al Capitalei, de unde a furat o suma mare de bani echivalentul a 69.000 de lei, dupa ce a amenintat-o cu arma pe o angajata.

Imediat dupa comiterea jafului, barbatul a intrat in toaleta unui centru comercial, unde s-a barbierit si si-a schimbat hainele. Apoi, el a aruncat pistolul, a bagat banii intr-un alt rucsac pe care il avea cu el si a plecat spre casa, afirma sursele judiciare citate.

Potrivit acelorasi surse, ulterior, tanarul s-a dus la cazionou, unde a pierdut 22.000 de lei la ruleta, din suma totala furata in euro, dolari si lire sterline, echivalentul a 69.000 de lei.

Sursele citate au mai spus ca la perchezitiile facute de catre politisti a fost gasita o mare parte din suma furata, nefiind insa gasita si arma.

Tanarul de 27 de ani, autor al jafului din 25 mai de la Banca Romaneasca, a fost prins miercuri in urma a trei perchezitii facute de Politia Capitalei.

Politistii spun ca barbatul, in varsta de 27 de ani, a fost gasit la o locuinta din sectorul 4 al Capitalei, tot acolo fiind descoperita si mare parte din suma in valuta furata de la banca, reprezentand aproximativ 70%.

Conform Politiei, barbatul si-a pregatit din timp jaful, folosind o masina pentru a fugi de la fata locului.

Tanarul a fost dus la sediul Serviciului Investigatii Criminale al Politiei Capitalei pentru audieri, urmand ca apoi sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru jaf..

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here