Patru australieni care au intrat într-o capcană cu momeală pentru crocodili, în apropierea locului unde o femeie a fost atacată mortal de aceste reptile par să dorească a primi “premiul pentru idioţii secolului”, a spus primarul local

Fotografii cu bărbaţii care înoată în jurul capcanei şi apoi intră în ea în Port Douglas au început să circule online, lăsând-o perplexă pe Julia Leu, primarul Douglas Shire. “Sunt şocată, este un comportament incredibil de stupid şi de periculos. Mă întreb dacă nu cumva tipii ăştia îşi doresc premiul pentru idioţii anului sau idioţii secolului”, a declarat Julia Leu.

Imaginile îi arată pe bărbaţi jucându-se prin apă şi stand în capcană din port, nu departe de locul unde un crocodil a răpit şi ucis luna această o femeie de 79 de ani.

Ministrul pentru mediu din Queensland, Steven Miles, s-a declarat şi el stupefiat: “Serios? Carnea pe care o punem în aceste capcane este momeala. Pentru crocodili. Nu înotaţi în ele! este prostesc şi ilegal. Se pare că au înotat pe sub semnul care arată că este ilegal să umbli la această capcană şi s-au pus efectiv unde noi punem momeala. Am văzut câteva chestii nebuneşti în mandatul meu de ministru al mediului, mai ales când e vorba de crocodili, dar asta le depăşeşte pe toate”, a spus el. Miles a adăugat că e o tâmpenie să înoţi în jurul capcanelor pentru crocodili, însă nu e ilegal: “Nu putem să facem ilegal tot ce e stupid”.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here