Denisa Răducu îi face pe cei din jur să își smulgă, de durere, părul din cap, starea ei de sănătate deteriorându-se cu repeziciune. Iar după ce a plecat Salvarea de la ea de acasă, durerea și plânsetele celor apropiați vedetei au devenit din ce în ce mai puternice.

Astfel, conform unor surse foarte bine informate despre ceea ce se petrece în casa Denisei Răducu, durerea rudelor ei este fără margini, scrie spynews.ro.Pentru că, din păcate, nu mai au niciun motiv de speranță.

„Denisa, de trei zile, nu a mai pus gura pe mâncare. Abia au reușit să îi dea o gură, sau două, de apă, insuficiente și ca să îi mai ude buzele. Acum, Denisa, stă mai mult cu ochii închiși, din când în când mai îi deschide și tresare. Durerile pe car ele îndură sunt groaznice, o țin doar pe calmante”, este mărturisirea pe care, cu glasul înecat de lacrimi, a făcut-o sursa citată.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit apropiatul familiei artistei, medicii de la Salvare s-au declarat neputincioși. „Nu au ce să îi mai facă. Cred că i-au făcut niște glucoză, niște calmante, dar altceva nu au ce să mai facă”,  mai spus sursa noastră.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here