Angelina Jolie si-a deschis inima pentru prima oara dupa divortul de Brad Pitt intr-un interviu pentru revista Vanity Fair, informeaza Adevarul.

Actrita a vorbit despre cum a facut fata divortului de Brad Pitt, dupa o casnicie de 12 ani, lupta pentru custodie, dar si recuperarea emotionala a ei si a copiilor.

Angelina a recunoscut ca nu i-a fost usor, insa niciodata nu a lasat ca aceasta suferinta sa fie vazuta si de cei sase copii ai ei.

„Am fost foarte îngrijorată pentru mama mea. Nu vreau acelaşi lucru pentru copiii mei, nu vreau să fie îngrijoraţi din cauza mea. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa copiilor tăi. Ei trebuie să creadă că totul va fi bine, chiar şi atunci când tu nu eşti foarte sigură de acest lucru“, a spus ea.
Actrita in varsta de 42 de ani s-a confruntat si cu severe probleme de sanatate, printre hipertensiune arteriala, dar si o paralizie faciala, ca urmare a deteriorarii nervilor faciali. Din fericire, actrita a reusit sa isi revina cu ajutorul acupuncturii.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here