Cei cinci tineri care au murit în acidentul cumplit din Suceava se întorceau acasă după ce petrecuseră de Hallowen. Înainte de tragedie, se bucurau de viaţă într-un club, iar unul dintre ei a postat o fotografie pe Facebook chiar din timpul petrecerii.

Pe contul de Facebook al unuia dintre tineri apare o fotografie realizată în jurul orei 2.00, într-un club din Suceava. Se bucurau de petrecere, erau fericiţi, însă nu ştiau că acelea sunt ultimele lor clipe de viaţă.

Drumul spre casă a fost unul tragic. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a luat foc, iar cei cinci tineri nu au mai avut nicio şansă de scăpare.

Alte trei persoane au fost rănite în accident. Una dintre ele a fost transportată la spital. Localnicii din zonă au fost de-a dreptul îngroziţi de ce au văzut. Ei spun că dacă nu se izbeau în camion, cel mai probabil s-ar fi răsturnat cu maşina sub un pod din apropiere. Totul, din cauza vitezei excesive pe care o aveau.

comments

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here