Nouă persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit pe Drumul European 81, la ieşirea din municipiul Zalău, judeţul Sălaj. O femeie a rămas prinsă în maşină şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Toate cele nouă victime au ajuns la Uniotatea Primiri Urgenţe a SMURD Zalău.

Un accident s-a produs pe DE 81, la ieşirea din municipiul Zalău, fiind implicate două maşini în care se aflau nouă persoane. O femeie a rămas prinsă în maşină şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Toate cele nouă victime au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe a SMURD Zalău.

„Toate cele nouă persoane au fost rănite – patru grav şi cinci mai uşor”, au precizat prezentantanţii Poliţiei Sălaj.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj au precizat că o femeie a rămas prinsă în maşină şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare.

La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD şi cinci echipaje ale Ambulanţei, care au transportat cele nouă persoane rănite la UPU SMURD Zalău.

Potrivit PJ Sălaj, o femeie de 38 de ani se afla la volanul unei maşini care circula dinspre Zalău spre Cluj, iar într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza, intrând pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani.

În urma accidentului, patru persoane, cu vârste cuprinse între 38 şi 59 de ani, au fost grav rănite, iar cinci persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 54 de ani au fost rănite uşor.

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here